Zijn uw medewerkers de ambassadeurs van de organisatie?

 Wilt u dat uw team online beter in gesprek is met uw klanten?
Laat hen dan samen aan de slag gaan met de training, ze kunnen elkaar stimuleren en feedback geven.
In onze teamtrajecten worden online leren, individuele feedback en face2face meetings gecombineerd om tot een optimaal resultaat te komen!

Presenteer
Instructievideo’s

voor:
docenten
lectoren
onderwijzers
trainers

Je leert korte informatieve video’s te maken. Werkt aan je non-verbale communicatie. Weet hoe je de aandacht direct pakt en vast houdt. Oefent met het gebruik van metaforen, storytelling en pitchen.

Maak een
Videovisitekaartje

voor:
advocaten
psychologen
coaches
adviseurs

Is je business afhankelijk is van een persoonlijke klik met de klant of client? Stel je team dan niet alleen voor met een foto + tekst, maar met een videovisitekaartje. Je maakt daarmee direct contact en geeft vertrouwen.  In dit leertraject komt iedereen tot een prachtig eindresultaat.

Leer
Online adviseren

voor online adviseurs op gebied van:
verzekeringen
belastingen
juridische zaken
regelgeving

Adviseren en verkopen via de webcam is echt anders dan bij de klant aan tafel. Wij helpen teams de drempel over, laten zien hoe ze goed in beeld komen en leren ze de ontspannen en professioneel presenteren voor de webcam. Zie het als de nieuwe telefoontraining.

Maatwerk
Nodig?

Voor grotere opdrachtgevers maken wij met plezier een leertraject op maat of passen onze bestaande e-learning pakketten aan.

We werken dan met een ontwikkelfee en een fee per deelnemer.

Maar eerst moeten we een product ontwikkelen dat precies past bij uw doelstellingen en deelnemers. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

We komen graag een keer langs om een offerte te maken.

Blended learning

IK in beeld? Ik ben toch geen tv presentator? Dat is technisch veel te ingewikkeld voor mij.

Wij merken dat binnen teams heel wisselend gereageerd wordt op plannen om met online video aan de slag te gaan. Sommigen zijn direct enthousiast, anderen zien beren op de weg. Ook het blijven volgen van het online traject is een uitdaging voor de  medewerkers. Het werkt geweldig, maar vraagt wat meer aandacht.

Voor teams zetten wij daarom blended learning in, de combinatie van ‘live’ en online leren. Zo wordt de overgang makkelijker en het resultaat beter.

Een leertraject bestaat doorgaans uit:

 • kick off (F2F)
 • e-learning traject online
 • webcamcoaching
 • tussentijds telefonisch contact met deelnemers
 • afsluiting (F2F)

Wij geloven in leertrajecten die een langere tijd overbruggen. De kennis beklijft daardoor veel beter. Meer oefenen slijpt de nieuwe vaardigheden in. Door persoonlijke coaching houden we tussentijds goed contact om de flow in het programma te houden.

Kenmerken Blended Learning

 • deelnemers werken met elkaar samen
 • deelnemers leren actief
 • deelnemers ontvangen directe feedback
 • deelnemers hebben veel contact met lesgever en mededeelnemers
 • deelnemers leren op verschillende manieren
 • deelnemers leren in een context
 • deelnemers krijgen een variëteit aan werkvormen aangeboden.
uit: 7 principes van e-didactiek  (Simons, 2003) 

Behaal resultaat met onze unieke aanpak

Ontdek onze magische mix: 4 pijlers voor succesvol online presenteren.

E-learning

Waar kun je het beste leren online presenteren? Juist, online! Onze e-learning richt zich op verbetering van je vaardigheden en we nemen je stap voor stap mee in het afwisselende traject. Werk in je eigen tijd en volg je eigen tempo. You’re in control!

Oefen, oefen, oefen!

Beter presenteren leer je het snelst door vaak te oefenen en te doen. De webcam is hiervoor een perfect middel en staat ook centraal in onze trainingen. Onze e-learning omgeving heeft een webcam integratie zodat je direct kunt ervaren hoe het is om voor een webcam te presenteren.

Feedback

Wat onze training zo bijzonder maakt, is de persoonlijke begeleiding. Je krijgt individuele feedback op onze online methodiek, die voor alle cursisten gelijk is. Uniek aspect is dat we je feedback geven via video: je kunt direct aan de slag en kijkt het wanneer je het nodig hebt terug.

LIVE contact

Mensen vinden het spannend om voor de camera te staan. E-learning is voor veel mensen nog onbekend. Daarom bieden wij een gezamenlijke kick-off waarin je rustig kennis maakt met de werkwijze en je coach. Bij langere trainingen doen we dat ook tussendoor en als afsluiting.

JudithEnWendy_CURond100KB_WoutRitzemaMG249

PRESENTERS WEB ACADEMY

Kennismaken en meedenken doen we altijd met koffie: welkom!