Wil jij online beter leren presenteren?

Presenters Web Academy heeft alles in huis om jou te begeleiden en je zo een betere (online) presentator te maken.

BETER IN BEELD

8 uur les- en oefenmateriaal
uniek e-learning pakket
zelfstandig te volgen
volledig online

Dit e-learning pakket helpt je stap voor stap op weg naar professionele presentaties in beeld. Bepaal je eigen tempo, en maak gebruik van de vele webcam opdrachten in dit programma. Je leert veel van voorbeelden van anderen en reflectie op je eigen presentaties.

Prijs
€ 79 (excl. BTW)

COACHING

webcamfeedback op video
maatwerktips
strictly personal
volledig online

Neem een korte presentatie van jezelf op en ontvang van ons een feedbackvideo. We geven dan feedback op ALLE onderdelen van je presentatie: inhoud, stem, houding, expressie. Je krijgt persoonlijke complimenten, verbeterpunten en concrete tips. Deze komen op video naar je toe.

Prijs per video
€ 95 (excl. BTW)

LEER VLOGGEN

drie feedbackvideo’s op je vlogs
persoonlijke intake
tussentijdse Skype coaching
volledig online

In drie sessies stomen we je klaar om te gaan vloggen. We werken op basis van jouw materiaal aan je uitstraling, je spreekvaardigheid en aantrekkelijke content. Jouw vlogs vormen de basis. Stap voor stap werken we naar een betere versie.

 

Prijs
€ 499 (excl. BTW)

WEBINARS

kort maar krachtig
live kijken of terugkijken
chat met ons
volledig online

Wij verzorgen regelmatig interactieve webinars over presenteren, online presenteren, stemgebruik, het presenteren van webinars en vloggen. Bekijk het voorbeeld, check snel de agenda om je keuze te maken en schrijf je direct in.

 

Prijs per webinar
IN OVERLEG

Behaal resultaat met onze unieke aanpak

Ontdek onze magische mix: 4 pijlers voor succesvol online presenteren.

E-learning

Waar kun je het beste leren online presenteren? Juist, online! Onze e-learning richt zich op verbetering van je vaardigheden en we nemen je stap voor stap mee in het afwisselende traject. Werk in je eigen tijd en volg je eigen tempo. You’re in control!

 

Oefen, oefen, oefen!

Beter presenteren leer je het snelst door vaak te oefenen en te doen. De webcam is hiervoor een perfect middel en staat ook centraal in onze trainingen. Onze e-learning omgeving heeft een webcam integratie zodat je direct kunt ervaren hoe het is om voor een webcam te presenteren.

Feedback

Wat onze training zo bijzonder maakt, is de persoonlijke begeleiding. Je krijgt individuele feedback op onze online methodiek, die voor alle cursisten gelijk is. Uniek aspect is dat we je feedback geven via video: je kunt direct aan de slag en kijkt het wanneer je het nodig hebt terug.

LIVE contact

Mensen vinden het spannend om voor de camera te staan. E-learning is voor veel mensen nog onbekend. Daarom bieden wij een gezamenlijke kick-off waarin je rustig kennis maakt met de werkwijze en je coach. Bij langere trainingen doen we dat ook tussendoor en als afsluiting.

Try before you buy?

JudithEnWendy_CURond100KB_WoutRitzemaMG249

PRESENTERS WEB ACADEMY

Kennismaken en meedenken doen we altijd met koffie: welkom!