Uw onderneming scherp in beeld?

Hoe train ik al mijn werknemers in één keer, leg ik een evenement vast of geef ik een presentatie – wanneer mijn bedrijf vestigingen heeft die zich over de hele wereld bevinden? Dat zijn vragen waar internationale bedrijven vaak mee te maken hebben. Het antwoord op al deze vragen kan gevonden worden in recente technologische voortgangen.

‘Crash Course’ videopitchen

Soms hebben mensen een zetje nodig om met iets nieuws te starten. In deze workshop laten we deelnemers op een makkelijke en leuke manier kennismaken met het maken van een videopitch.

Een actieve workshop waarin het belang van online zichtbaarheid aan bod komt en de eerste stappen van de persoonlijke videopitch worden gezet.

De workshop kan naar wens en behoefte worden aangepast.

Bedrijfswebinar

Meer zichtbaarheid genereren met uw organisatie, intern en extern? Een webinar helpt u daarbij.

Wij kunnen u in een workshop de kneepjes van het webinar vak leren en we kunnen u helpen met het hosten van uw eigen webinar. U kunt zich dan focussen op de inhoud.

Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Webinars verhogen uw zichtbaarheid

  • Breder publiek: Door het gebruik van webinars kunnen bedrijven een breder publiek bereiken. Het enige wat de participanten nodig hebben is toegang tot het internet. Het grootste voordeel hiervan is, dat u de toegang tot trainingen en informatie enorm kan verbreden.
  • Kostenverlagend: De kosten die gepaard gaan met het geven van een training of evenement kunnen natuurlijk hoog oplopen. Denk bijvoorbeeld aan de huur van een locatie, de kosten voor de maaltijden en de reiskosten. Deze kosten worden geëlimineerd door de kracht van een webinar.
  • Winstverhogend: Het gebruik van webinars kan de productiviteit van werknemers verhogen. Werknemers kunnen sneller en efficiënter opgeleid worden, wat effect heeft op de winst.
  • Verbinding met je publiek: Webinars kunnen ook gebruikt worden om een connectie te creëren met het publiek. Mensen vanuit verschillende landen kunnen meekijken en participeren door vragen te stellen en live antwoorden te krijgen.
  • Ecologisch verantwoord: Door de virtuele natuur van de webinar of webcast kan een bedrijf zich op een milieuvriendelijke manier profileren. In het concurrerende ondernemingsklimaat is dit een bijkomend voordeel.

Behaal resultaat met onze unieke aanpak

Ontdek onze magische mix: 4 pijlers voor succesvol online presenteren.

E-learning

Waar kun je het beste leren online presenteren? Juist, online! Onze e-learning richt zich op verbetering van je vaardigheden en we nemen je stap voor stap mee in het afwisselende traject. Werk in je eigen tijd en volg je eigen tempo. You’re in control!

Oefen, oefen, oefen!

Beter presenteren leer je het snelst door vaak te oefenen en te doen. De webcam is hiervoor een perfect middel en staat ook centraal in onze trainingen. Onze e-learning omgeving heeft een webcam integratie zodat je direct kunt ervaren hoe het is om voor een webcam te presenteren.

Feedback

Wat onze training zo bijzonder maakt, is de persoonlijke begeleiding. Je krijgt individuele feedback op onze online methodiek, die voor alle cursisten gelijk is. Uniek aspect is dat we je feedback geven via video: je kunt direct aan de slag en kijkt het wanneer je het nodig hebt terug.

LIVE contact

Mensen vinden het spannend om voor de camera te staan. E-learning is voor veel mensen nog onbekend. Daarom bieden wij een gezamenlijke kick-off waarin je rustig kennis maakt met de werkwijze en je coach. Bij langere trainingen doen we dat ook tussendoor en als afsluiting.

JudithEnWendy_CURond100KB_WoutRitzemaMG249

PRESENTERS WEB ACADEMY

Kennismaken en meedenken doen we altijd met koffie: welkom!