Wie gingen je voor…

pwa-logoosv4545334
pwa-logo-marnix-academie

MARNIX ACADEMIE

De Marnix ontwikkelt is voorloper op gebied van e-learning en online communicatie. Daarom is het belangrijk voor docenten om zelf video’s te kunnen presenteren ten behoeve van onderwijs of werving van leerlingen voor de post-HBO opleidingen. Ze hebben daarom fors geïnvesteerd in het ontwikkelen van deze competentie. Met ons. Op de website ziet je het mooie resultaat!

pwa-logo-deltares

DELTARES

PWA begeleidde tien specialisten van dit gerenommeerde onderzoeksinstituut bij het maken van een wervende VideoPitch. In het kader van kennismanagement wilden ze hun expertise zichtbaar maken. Dat is gelukt!

pwa-logo-avans-hogeschool

AVANS Hogeschool

‘Goed presenteren voor de camera’. Dat was de ambitie van de lectoren van Avans Hogeschool, zodat ze in de toekomst vaker, sneller en met gemak eigen video’s kunnen opnemen en publiceren. We hebben een workshop gegeven over online pitchen. Ze gebruiken nu regelmatig persoonlijke video’s als onderdeel van de communicatie met hun doelgroep.

Weg met die valse bescheidenheid; deel jouw kennis en verhalen met de wereld!

Trainingen en workshops op maat

Standaardtrainingen zijn een goed uitgangspunt, maar in de praktijk blijken onze klanten toch heel specifieke wensen en eisen te hebben. Daar gaan we natuurlijk graag op in, dat houdt ons werk interessant.

 

Onze online trainingen kunnen volledig op maat gemaakt en gepersonaliseerd worden. De directeur kan de training bijvoorbeeld ‘openen’ met een video. De oefeningen en cases halen we uit uw praktijk. Uw bedrijfslogo kan verwerkt worden in het programma, dit zorgt voor herkenning en uniformiteit.

Er is veel mogelijk. We maken onze producten graag voor u op maat.

Wendy_Still4_Uitnodigend_MVI_0007.MOV.00_01_26_03.Still002