Laten we snel kennis maken!

JudithDeBruijn_PWA

Over Judith

Judith heeft jarenlang televisieprogramma’s gepresenteerd en ze weet door de talloze conferenties die ze voorzat, als geen ander wat een goede presentatie nodig heeft. Judith heeft eigen trainingsprogramma’s ontwikkeld en heeft veel ervaring met architecten, beta’s en directeuren.

Ze begeleidt TV presentatoren, ondernemers en sprekers voor TED-X. Daarbij is ze nauw betrokken bij de inhoud en opzet van het verhaal, past principes over (brein)leren toe en weet de sprekers met enthousiasme en veel praktische tips naar het podium te begeleiden.

Judith is onderwijskundige en presentatiecoach/trainer

WendyRundberg_PWA

Over Wendy

Wendy’s expertise als sprekerscoach is vooral gericht op het begeleiden (en uiteraard winnen) van tenders en het begeleiden van Corporate Presentaties op verschillende podia. Haar visie is dat je Power of Presence bereikt door glasheldere inhoud te koppelen aan eigen persoonlijkheid en plezier.

Wendy traint al jaren professionals die met hun presentatie echt het verschil willen maken. Of ze directeur, accountmanager of specialist zijn, zij leert ze hoe ze in hun kracht kunnen komen en impact kunnen hebben met hun presentatie. Voor TEDxUtrecht heeft ze (inter)nationale sprekers geholpen met hun talk.

Wendy is logopediste en presentatiecoach/trainer

Wij stoppen niet voordat we jouw WOW factor hebben gevonden

JUDITH DE BRUIJN

“Coachen op de kern”

Deelnemers over Judith:

“Haar ervaring blijkt uit haar rijke scala aan op maat gesneden tips & tricks.”

“Judith is heel helder en recht voor z’n raap! Ze komt met voorbeelden, demonstreert zelf heel veel en benoemt alles heel eerlijk. Prettig en leerzaam.”

WENDY RUNDBERG

“Wat is jouw WOW factor?”

Deelnemers over Wendy:

“Wendy is duidelijk een professional en een all-rounder op presentatie gebied”.

“Een kundige coach; haar feedbackfilmpjes zijn scherp, helder en altijd vanuit positiviteit”

CTA_JW

PRESENTERS WEB ACADEMY

Kennismaken en meedenken doen we altijd met koffie: welkom!